RIJSTIJL WORDT RIJDEN IN STIJL.

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt. Niet trendvolgend, maar trendsettend. Niet conventioneel, maar individueel. Niet gewoon, maar buitengewoon.

In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rijdynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupé zich met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg.

DE VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE.

Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Private Lease is interessant als u geen onverwachte autokosten wilt en u de BMW alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. 

U kunt het namelijk het beste vergelijken met huren voor een langere periode. U blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.

01 - U stelt uw BMW volledig zelf samen

02 - Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken

03 - 0% fiscale bijtelling

04 - U rijdt in een gloednieuwe BMW

05 - Geen grote eenmalige investering

06 - Alle autozaken worden voor u geregeld

07 - Uw BMW dealer is altijd uw aanspreekpunt

08 - Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

IMG_6975-HDR.jpg
IMG_6816-HDR.jpg
IMG_6735-HDR.jpg
IMG_6774-HDR.jpg
* Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Gran Coupé varieert tussen de 3.8 en 6.9  l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 99 en 156 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2020.

Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. Afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Typfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.