2,99% RENTE OP UW NIEUWE BMW.

Dankzij onze tijdelijke, zeer lage rente van slechts 2.99% rijd u al vanaf €259,- per maand een gloednieuwe BMW. Dit is o.b.v. een Financial Lease contract met een looptijd van 48 maanden, een aanbetaling van 25% en een slotsom van 37,5% en een Top Cover verzekering. Zonder deze verzekering bedraagt de rente 3.99% voor een nieuwe BMW. Voor welke BMW gaat u?

ACTIEVOORWAARDEN.
  • 01) 2,99% rente i.c.m. een Top Cover verzekerigng (3,99% zonder)
  • 02) Voor Financiel lease en Private Finance
  • 03) Looptijden 12 tot en met 60 maanden
  • 04) Geen maximum financieringsbedrag
  • 05) Actie geldig tot 23 augustus 2020

BMW 1 SERIE 118i.

De nieuwe BMW 1 Serie is gearriveerd en trekt direct alle aandacht. Hij onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. Hetzelfde geldt voor zijn interieur met een moderne ambiance die tot de verbeelding spreekt met premium kwaliteit en openheid. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid. 

U financiert al een BMW 1 Serie voor €259 per maand.

BMW 2 SERIE 218i.

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt. Niet trendvolgend, maar trendsettend. Niet conventioneel, maar individueel. Niet gewoon, maar buitengewoon. In lijn met de hoogwaardige technologieën en perfect afgestemde rijdynamische kenmerken onderscheidt de BMW 2 Serie Gran Coupé zich met gemak van de massa en volgt hij zijn eigen weg.

U financiert al een BMW 2 Serie voor €279 per maand.

BMW 3 SERIE 318i.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon "Hey BMW" en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

U financiert al een BMW 3 Serie voor €329 per maand.

*Afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Typfouten en prijzen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.