NEXT LEVEL FLEX.

Nieuw voor BMW, geïntroduceerd bij Van Hooff: het Van Hooff membership. Voor iedereen die graag de luxe van BMW wil ervaren, maar nergens aan vast wil zitten. In ons membership programma stap je altijd in in een gloednieuwe, nog te introduceren BMW iX1, waar je na drie maanden je abonnement maandelijks op kan zeggen. Je kunt kiezen uit twee uitvoeringen. Ga je voor de iX1 Essential of voor de luxere iX1 M Sport? Allebei volledig flexibel én 100% BMW. 

Reserveer nu jouw iX1.

Membership background 2

OPTION I. essential.

De iX1 Essential is voorzien van alle gemakken, wordt altijd in volledige nieuwstaat geleverd en staat in januari voor je klaar. In het basis abonnement hebben we 1.250 kilometers per maand opgenomen (of 15.000 km per jaar), ben je volledig verzekerd, inclusief wegenbelasting, en pechhulp in heel Europa.

De iX1 Essential rij je vanaf € 925,- per maand.

iX1 transparant v2

De iX1 Essential is uitgevoerd met onder andere:

Membership background 1

OPTION II. m sport.

Een tandje hoger? Kies dan voor de iX1 M Sport Edition en ervaar de luxe die BMW te bieden heeft. De abonnementsvoorwaarden voor de iX1 M Sport zijn gelijk aan die van de Essential, de uitvoering van de auto is extra uitgebreid. Denk hierbij aan stoelverwarming, een panoramadak, M Sport uitrusting en Park Assistant Plus. 

De iX1 M Sport rij je vanaf € 995,- per maand.

iX1 transparant v2

De iX1 M Sport is ten opzichte van de Essential extra uitgevoerd met:

VEELGESTELDE VRAGEN.
  • Wij stellen géén maximum aan het aantal gereden kilometers. We houden bij zowel de Essential als bij de M Sport rekening met 1.250 kilometer per maand of 15.000 kilometer per jaar. Een extra kilometer kost € 0,15. Minder gereden kilometers dan 1.250 per maand worden niet gecrediteerd.

  • Dat mag je helemaal zelf bepalen. We gaan uit van minimaal 3 maanden rijden, daarna mag je je abonnement iedere maand opzeggen.

  • Je betaalt één totaalbedrag voor de afschrijving van de auto, de all-in verzekering, de wegenbelasting, het onderhoud en internationale pechhulp.

  • Ja, we hanteren een eigen risico van € 450,-. Dit is in lijn met andere leveranciers.

  • Jaa, uiteraard eventjes in overleg. Van Hooff behoudt het recht het voertuig tussentijds te wisselen voor een nieuw voertuig in exact dezelfde specificaties.

  • Ons membership gaat van start in januari, omdat de nieuwe BMW iX1 nog geïntroduceerd dient te worden. Vanaf dat moment zal jouw nieuwe iX1 altijd direct voor je klaar staan.