EÉN JAAR LANG GRATIS BLOEMEN IN HUIS?!

Wij van Van Hooff vinden dat de grauwe maanden achter ons wel lang genoeg geduurd hebben, dus bieden we iedere Nieuwe MINI-rijder een heel leuk extraatje: haal het voorjaar in huis met De Nieuwe MINI. Koop je in mei of juni een Nieuwe MINI 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio of Electric? Dan zorgen wij voor een extra fleurige aflevering; wij regelen één jaar lang gratis bloemen bij jou thuis, in samenwerking met Bloomon! Hoe leuk is dat?!

HET IDEALE MOMENT VOOR EEN PROEFRIT

Na regen, komt zonneschijn. Na thuis zitten, komt lente. Na winterjas, volgt jurkjesdag. Maar hoe pak jij dat aan, het ‘weer naar buiten mogen’? Wij hebben dé ideale stijltip om jouw voorjaar helemaal op te fleuren: stap eens in een Nieuwe MINI! Gooi dat dak open voor een lekker zonnetje op je bol, of hang ‘m aan de stekker, vinden de bloemetjes en de bijtjes ook leuk. Zoals je van ons gewend bent, kun je de Nieuwe MINI in veel toffe kleuren bestellen, naast onze volledig vernieuwde pakketstructuren. Kortom: kies je model, stel ‘m samen en plan die voorjaarsproefrit in!

HOE STEL JE DE PERFECTE MINI SAMEN?

Je kunt jouw MINI helemaal personaliseren naar je eigen wens. Lees hier verder hoe je dat doet en neem contact met ons op voor de beste uitleg door Van Hooff.

1-125.jpg
1-95.jpg
1-52.jpg
1-56.jpg

*Vraag naar de voorwaarden

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.