ORIGINELE BMW TREKHAKEN.

Uw BMW levert dag na dag topprestaties en voor de volle functionaliteit is het samenspel van alle onderdelen belangrijk. Kies daarom voor Originele BMW Onderdelen: perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de exacte afstemming van alle onderdelen van elk individueel BMW model. Zo krijgt u topkwaliteit en optimale veiligheid.

De Originele BMW Trekhaken staan garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW. Ze bieden hiermee vele voordelen ten opzichte van andere trekhaken en vormen het beste aanbod van achteraf te monteren trekhaken. Vraag een vrijblijvende offerte voor uw BMW aan bij uw BMW dealer of BMW Erkend Service Partner.

GEÏNSTALLEERD DOOR ONZE EXPERTS.

ZIJ KENNEN UW BMW VAN BINNEN ÉN VAN BUITEN.

Originele BMW Onderdelen zijn niet alleen speciaal ontworpen door BMW, maar worden ook door onze monteurs geïnstalleerd. Op het eerste gezicht lijkt het plaatsen van een trekhaak niet complex, maar niets is minder waar. De installatie wordt namelijk afgestemd op alle opties en de trekkracht van uw BMW. Hierdoor haalt u tijdens het rijden het beste uit uw BMW en blijft topkwaliteit, veiligheid en zekerheid gewaarborgd. En wanneer er onverhoopt problemen ontstaan, heeft u met de aanschaf en installatie van een BMW Trekhaak altijd de garantie die u van ons gewend bent. 

DE VOORDELEN OP EEN RIJ.

INSTALLATIE EN SOFTWARE UPDATE.

Bij het installeren kijken onze monteurs naar de kabelboom onder uw BMW en bereiden deze technisch voor op de extra kracht die moet worden geleverd als er aan de trekhaak een aanhanger, trailer, caravan of fietsendrager wordt gekoppeld. Daarnaast wordt de software geüpdatet, wat onder andere van pas komt bij de stabiliteitsregeling en het achteruitrijden. Bij het inschakelen van de achteruitversnelling wordt de elektronische parkeerhulp automatisch uitgeschakeld. Kortom: de BMW Trekhaak is een must wanneer u veilig op weg wil, met de garantie en de kwaliteit die u van BMW gewend bent. Vraag ons naar het toegestane trekgewicht van uw voertuigcombinatie en een offerte op maat.