THE 3 TOURING.

De BMW 3 Serie Touring combineert innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek tot een perfect geheel. Als de atleet onder de allrounders verenigt hij zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren, perfect afgestelde onderstelcomponenten en state-of-the-art assistentiesystemen. Om indruk te maken met rijdynamiek die ongeëvenaard is in het segment. Deze eigenschap straalt hij zelfs uit bij stilstand. Met innovatieve oplossingen voor het interieur en de praktische BMW Intelligent Personal Assistant neemt hij veel zaken naar wens uit handen – en creëert zo tijd voor de echt belangrijke dingen om van te genieten.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW 3 SERIE.

ONTDEK DE BMW 3 SERIE.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 3 Serie Touring in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_9338-HDR-3.jpg

INNOVATIE OP GELIJKE HOOGTE.

De BMW 3 Serie Touring biedt diverse intelligente assistentiesystemen en innovatieve technologieën die uw rit nog veiliger en comfortabeler maken. De Traffic Jam Assistant, Parking Assistant of Gesture Control: met BMW Live Cockpit Professional en het volledig digitale instrumentenpaneel van 12,3 inch krijgt u een overzicht van alle informatie.

3 touring transparant groot-v2.png
P90352582_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

P90352577_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

P90352579_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

P90352590_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

P90352592_highRes_the-new-bmw-3-series.jpg

3

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

BENZINE & DIESEL

De BMW 3 Serie is beschikbaar in verschillende benzine of diesel motoren. Deze hebben een vermogen vanaf 122pk tot wel 374pk. 

HYBRIDE

De BMW 3 Serie is ook verkrijgbaar als plug-in hybride. Zo kunt u tot wel 60 kilometer volledig elektrisch rijden of de benzine- en elektromotor werken samen waardoor u zeer zuinig om gaat met de brandstof. U bespaart dus iedere dag op uw brandstofkosten en u heeft tot wel 292pk tot uw beschikking. 

M PERFORMANCE

Van wie vermogen en sportiviteit centraal staan heeft BMW de 340i en 340d ontwikkeld. Dit is een M performance model met respectievelijk 374pk en 340pk. De 340 is standaard voorzien van vierwielaandrijving en m-sport onderstel voor een zeer sportieve wegligging en unieke rijbeleving.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring varieert tussen de 1,4 en 8,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 32 en 194 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.
 

*Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.