5 POWERFUL FACTS.

RADICAAL NIEUW.

De allereerste BMW XM combineert geavanceerde aandrijftechnologie met een spectaculair voertuigconcept. Deze high-performance auto gekleed in Sports Activity Vehicle (SAV)-kleding is uitgerust met een nieuw ontwikkeld plug-in hybride systeem met een maximaal vermogen van 480 kW - 653 pk. Compromisvrij design en bedwelmende prestaties genereren een volledige exclusiviteit en verheffen de BMW XM tot een volledig nieuw model in het luxesegment.

Maar liefst 800 NM koppel wordt ontwikkeld door het M HYBRID-aandrijfsysteem van de BMW XM. Het bestaat uit een nieuwe V8-motor met M TwinPower Turbo-technologie en een elektromotor die is geïntegreerd in de 8-traps M Steptronic-transmissie.

LABEL RED.

De limited edition-variant van de BMW XM. De BMW XM Label Red met 500 exemplaren wereldwijd. Krachtiger, exclusiever, extravaganter: de BMW XM Label Red verenigt een M HYBRID-systeem met extra power en op maat gemaakte designaccenten die zijn opvallende prestatiekenmerken op een onmiskenbare manier onder de aandacht brengen. Met een systeemvermogen van 550 kW (748 pk) is de BMW XM Label Red het krachtigste BMW M-model ooit gemaakt.

4W3A4843-min.jpeg
4W3A4712-min.jpeg
4W3A4729-min.jpeg
4W3A4820-min.jpeg

EXTRAVAGANT EN LUXUEUS.

Binnenin biedt de BMW XM een onderscheidende M interpretatie van het op de bestuurder gerichte cockpitdesign. De lijnen en oppervlakken van het dashboard, de middenconsole, portierpanelen en stoelen creëren een progressieve ambiance met hun krachtige geometrie en hoogwaardige materialen. Vintage-design leder, koper en carbon slaan een brug tussen luxe en autosport. Een gedurfd element scheidt de bestuurderssectie van de rest van het interieur.

In de cockpit zorgt een markant oppervlak in carbonvezel met ingeweven koperdraad voor een sportieve en exclusieve achtergrond voor de displays, luchtuitstroomopeningen en bedieningselementen. Het erboven geplaatste BMW Curved Display creëert een elegante balans tussen de traditionele focus op de bestuurder en de eigentijdse digitale cockpit. 

OP DE BESTUURDER GERICHT EN DE MODERNSTE TECHNOLOGIE. 

Op prestaties gericht – de bestuurder staat centraal. Geometrie en materialen slaan de brug russen extraverte luxe en high performance. De M genen zijn altijd zichtbaar – Curved Display, BMW ID 8 User Interface, nieuwe BMW iDrive.

EXTRAVAGANTE LUXE ACHTERIN. 

M Lounge – luxueus toevluchtsoort met VIP karakter. Hoogwaardige materialen, uitdrukkingsvolle oppervlakken en expressieve details. Sportstoelen en achterbank, leder en fluweel – een lounge, even ongeëvenaard als uniek.

GEËNSCENEERDE PRISMA HEMELBEKLEDING. 

Als een kunstwerk – de hemelbekleding met driedimensionale prismastructuur, indirect verlicht vanaf de zijkant. Maximale enscenering – Ambiance verlichting in de drie BMW M kleuren.