FINANCIEREN BIJ BMW.

Bij BMW Financial Services kunt u kiezen voor de financieringsvorm Financial Lease om uw nieuwe of gebruikte BMW zakelijk te financieren. Met de vaste looptijd en rente van BMW Financial Lease kiest u voor zekerheid. 

De financieringsvorm Financial Lease geeft u de mogelijkheid om in vaste maandelijkse termijnen - bestaande uit een concurrerende rente en de aflossing - geheel op uw financiële en fiscale situatie af te stemmen.

FINANCIERING BEREKENEN.

Bereken hieronder in enkele stappen wat uw maandbedrag wordt, wat uw maximale leenbedrag is of hoeveel u kunt lenen. Desgewenst kunt u op basis van uw calculatie direct een persoonlijke offerte op maat aanvragen.

Bereken hier uw financiering

Sluiten

BMW FINANCIAL LEASE.

FINANCIEREN MET ZEKERHEID OF FLEXIBILITEIT?
 ZEKERHEID
BMW Financial Lease
EigenaarKlant, na betaling termijn
Soort BMWNieuw, BMW Premium Selection en gebruikt
LooptijdVast 12-60 maanden
RenteVast 
Aantal kilometersOnbeperkt
Tussentijds inlossenAlleen het gehele bedrag in één keer  (Hier zijn kosten aan verbonden
AanbetalingMogelijk
SlotsomMogelijk

BMW FINANCIAL LEASE.

Financiële dienstverlening zonder verrassingen. Dat is wat wij u bieden met BMW Financial Lease, onze zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. BMW Financial Lease is voor de zakelijke BMW rijders - zij die BTW kunnen verrekenen – interessant, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Nadat u alle verplichtingen heeft voldaan, bent u eigenaar van de BMW. U kunt dan doorrijden of uw BMW inruilen voor een nieuwer model.

Alle voordelen van BMW Financial Lease op een rij:

✓ Aantrekkelijke, vaste maandbedragen.
✓ Vaste looptijd en rente waardoor de kosten budgetteerbaar zijn.
✓ U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.
✓ De BMW staat op uw bedrijfsbalans.
✓ De rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.
✓ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer.

*De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. De rente van 4,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW.


De verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2020. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2020.


BMW Private Finance: De bedragen in de krediettabel zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.


BMW Financial Lease: BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.