ONTDEK DE BMW 4 SERIE CABRIO.

CHARMES AAN DE TOP.

Een nieuwe vorm van vrijheid: met zijn onafhankelijke, progressieve esthetiek en het elegante interieur is de BMW 4 Serie Cabrio een uitzonderlijke verschijning die grenzen overtreft. De wendbare rijeigenschappen van de cabriolet garanderen sportieve dynamiek en onderstrepen zijn buitengewoon sterke drang naar individuele onafhankelijkheid.

Onweerstaanbaar onafhankelijk: de sportief-elegante BMW 4 Serie Cabrio onderstreept met een uitdrukkingsvolle designtaal zijn onafhankelijkheid. Van de onmiskenbare voorzijde, via de esthetische stoffen cabriokap tot de markante achterzijde straalt de BMW 4 Serie Cabrio een onbedwingbare vrijheidsdrang uit.

P90535853-highRes.jpg
P90535863-highRes.jpg
P90535858-highRes.jpg
P90535864-highRes.jpg

STOFFEN CABRIOKAP.

De nieuw ontwikkelde cabriokap van de BMW 4 Serie Cabrio zet zowel in visueel als technisch opzicht nieuwe maatstaven. De functionaliteit en het comfort van een hardtop worden op innovatieve wijze gecombineerd met het klassiek-sportieve design van een stoffen cabriokap. Bovendien maakt de uitvoerig bewerkte sofftop zowel van binnen als van buiten indruk met zijn hoogwaardige uitstraling. Aan de buitenzijde zorgt de innovatieve techniek van het vouwdak voor een zeer glad boogvormig oppervlak,

zonder optische onderbrekingen, wat het elegante zijaanzicht van de BMW perfect onderstreept. Bovendien overtuigt de cabriokap van de BMW 4 Serie Cabrio met een laag zwaartepunt en gewicht. Ook worden geluiden in het interieur merkbaar gereduceerd en isoleert het dak uitstekend tegen de kou – zelfs tijdens het rijden laat het elektrische vouwdak zich bij snelheden tot 50 km/h volledig automatisch openen en sluiten.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 4 Serie Cabrio in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_9332-HDR-2.jpg

BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Individuele vrijheid is uw privilege: de BMW M440i xDrive Cabrio is allesbehalve conventioneel. Met progressieve designtaal en altijd klaar om te presteren daagt de dynamische cabriolet uit tot een rijbeleving op een nieuw hartveroverend niveau – want bij de BMW M440i xDrive Cabrio begint onafhankelijkheid al bij het starten van de motor. 

gelaagd-4-cabrio.png

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Cabrio varieert tussen de 10,2 en 4,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 233 en 128 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.