BIGGER. BETTER. BOLDER.

De voorzijde onderscheidt zich door het nieuw ontworpen maar nog steeds iconische BMW koplampen en nierengrille. De vernieuwde koplampen zijn 35 mm smaller dan voorheen. De pijlvormige dagrijverlichting ‘wijst’ naar de zijkant van de X5 en de buitenste elementen fungeren als richtingaanwijzer. Het aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie aan kop zal gaan.

4W3A2881.jpeg

4W3A2885.jpeg

X5

X5 Interieur.jpg
CURVED TOUCH CONTROL DISPLAY.

Ervaar het vernieuwde X5 het BMW Curved Display met BMW Operating System 8. Het display bestaat uit een 12,3-inch instrumentenpaneel achter het stuurwiel en aansluitend een 14,9-inch Touch Control Display – samen achter een glasoppervlak uit één stuk.

ONTDEK DE BMW X5.

IMG_9305-HDR.jpg

ASSISTENTIESYSTEMEN.

Perfect verbonden, grote voorsprong: de BMW X5 beschikt over de nieuwste generatie BMW ConnectedDrive en BMW CoPilot technologieën. Intelligente Digital Services en bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een naadloze verbinding met de buitenwereld en bieden u dankzij de intuïtieve bediening maximaal comfort en de grootst mogelijke veiligheid.

X5 gelaagd.png

DE BMW X5 PHEV; xDRIVE50e

De BMW X5 xDrive50e combineert het beste van twee werelden: de dynamiek en efficiency van een elektromotor met het bereik en comfort van een verbrandingsmotor. Een plug-in hybride als SUV met intelligente technologieën en dynamische acceleratie, die een wendbare rijervaring biedt.

  • Nu met maximaal 110 km actieradius
  • Verdubbeld laadvermogen tot aan 7,4 kW/h
  • Hoger systeemvermogen van maximaal 360 kW (489 pk)
  • Maximale prestaties en sportieve rijbeleving met een topsnelheid van 250 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,8 sec.
  • Lagere CO₂  emissie van 26–18 g/km

BMW X5 M60i.

De hoge prestaties van de topuitvoering is te danken aan een nieuwe 4,4 liter V8 benzinemotor die is afgeleid van de krachtbronnen in de high-performance modellen van BMW M GmbH. Met M TwinPower Turbo technologie en een cross-bank uitlaatspruitstuk levert de motor een vermogen van 530 pk en een maximumkoppel van 750 Nm. Met de nieuwste Dit heeft als resultaat dat de vernieuwde BMW X5 M60i xDrive in slechts 4,3 seconden van 0 naar 100 km/h sprint.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 varieert tussen de 1,1 en 0,8 l/100 km; het gemiddelde stroomverbruik tussen de 31,4 en 26,6 kWh/100 km; de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 26 en 18 g/km en de elektrische actieradius tussen de 94 en 110 km. Data[3] op basis van peildatum 1 juli 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Genoemd bedrage Operational Lease bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 20.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2023 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

​Genoemde Operational Lease tarieven zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 20.000 kilometer per jaar en zijn exclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Operational Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.