FASTEN YOUR SEAT BELT.

De BMW M3 Sedan Modellen verenigen krachtige proporties en een markant vierdeurs design met M typerende sportiviteit. Aan de leiding van het karakteristieke kwartet staat de BMW M3 Competition Sedan met een indrukwekkende 510 pk en 650 Nm koppel.

Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele xDrive* vierwielaandrijving, Actief M Sperdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel bij dagelijks gebruik als op het circuit. De BMW M3 Sedan biedt een sportautowaardige 480 pk vermogen en 550 Nm koppel. 

Fasten your seat belt and press play!

DI24_000205326.jpg
DI24_000202843.jpg
DI24_000202844.jpg
DI24_000202849.jpg
P90399314_highRes.jpg

THE M3.

BMW M3 Competition Sedan.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Naamloos-3.png

M3 TOURING.

De nieuwe BMW M3 Competition Touring met M xDrive biedt door de ruime inhoud van de bagageruimte volop opbergmogelijkheden. De krachtige High-Performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor met 390 kW (530 pk) en M xDrive zorgt bovendien voor optimale prestaties tijdens het dagelijkse gebruik en op het circuit.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.