BE THE ONE WHO DARES.

Absoluut uniek. Extreem uitzonderlijk. De BMW X2 maakt zijn sportieve ambities duidelijk op het eerste gezicht. Met zijn gedurfde sportiviteit biedt hij dynamische en wendbare prestaties die ongeëvenaard zijn in zijn klasse. In combinatie met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is het de extraverte hoofdrolspeler van een nieuw tijdperk. Bent u er klaar voor?

 

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW X2.

P90320367_highRes_the-new-bmw-x2-m35i-.jpg
P90320368_highRes_the-new-bmw-x2-m35i-.jpg
P90320372_highRes_the-new-bmw-x2-m35i-.jpg
P90320366_highRes_the-new-bmw-x2-m35i-.jpg

ONTDEK DE BMW X2.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW X2 in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_9332-HDR-2.jpg

BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN.

In de BMW X2 geniet u dankzij innovatieve BMW Connected+ services van de BMW Connected App van een optimale verbinding tussen smartphone en auto. Of u nu afspraken en routes plant en naar het navigatiesysteem stuurt, uw actuele positie in real time met anderen wilt delen of het laatste deel van de route wilt navigeren met uw smartphone om te voet op uw bestemming aan te komen. Ervaar een app die u het leven gemakkelijker maakt: BMW Connected maakt het mogelijk.

GelaagdTemplateGrootX2.png
P90278956_highRes_the-brand-new-bmw-x2.jpg

P90278958_highRes_the-brand-new-bmw-x2.jpg

P90278968_highRes_the-brand-new-bmw-x2.jpg

P90278969_highRes_the-brand-new-bmw-x2.jpg

X2

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X2 varieert tussen de 4,1 en 6,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 106 en 157 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2020


Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.