ON A MISSION.

Dankzij gedeeltelijk autonoom rijden en het intelligente vierwielaandrijvingsysteem BMW xDrive biedt de BMW X3 superieur rijcomfort op de weg en offroad. Hiermee zet de BMW X3 nieuwe benchmarks in zijn klasse en maakt één ding onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil in hoe de berijder zijn bestemming bereikt.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW X3.

ONTDEK DE BMW X3.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW X3 in onze handige Private Lease Calculator. Maak alvast de keuze tussen onze vestiging Uden of Helmond.

IMG_9485-HDR.jpg

INDRUKWEKKENDE KRACHT.

De BMW X3 toont zich atletisch en dynamisch. Dankzij de intelligente lichtgewichtconstructie en de nauwkeurig op elkaar afgestemde aerodynamische voorzieningen biedt de BMW X3 in elke situatie zijn indrukwekkende wegligging en zijn enorme trekkracht. De luchtregeling van de Active Air Stream nierengrille is uniek – als de behoefte aan koellucht laag is, blijft één klep automatisch gesloten. Dat zorgt voor optimale aerodynamica.

X3 Groot transparant.png
bmw-x3-inspire-hightlight-desktop-01.jpg

bmw-x3-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-01.jpg

bmw-x3-inspire-hightlight-desktop-03.jpg

bmw-x3-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-04.jpg

bmw-x3-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-07.jpg

bmw-x3-inspire-hightlight-desktop-02.jpg

bmw-x3-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-02.jpg

bmw-x3-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-03.jpg

bmw-x3-inspire-mg-exterior-interior-design-desktop-05.jpg

X3

BMW X3 M.

Superieure prestaties altijd en overal: de BMW X3 M modellen verhogen in split seconds de hartslag en het rijplezier. Ervaar sportauto’s vol emotie, die het avontuurlijke karakter van een BMW X3 verenigen met het sportieve en exclusieve van BMW M. Het is aan u: de BMW X3 M heeft buitengewoon autosport-DNA en biedt rijdynamiek op het hoogste niveau. Nog verder verhoogd door de BMW X3 M Competition met maximaal vermogen en exclusiviteit. De BMW X3 M40i en de BMW X3 M40d blinken uit met een extreem uitgebalanceerd samenspel van prestaties, comfort en efficiency.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

bmw-x3m-inspire-mg-m-competition-desktop-04.jpg
bmw-x3m-inspire-mg-m-competition-desktop-05.jpg
bmw-x3m-inspire-highlight-m-competition-desktop-02.jpg
bmw-x3m-inspire-highlight-m-competition-desktop-03.jpg

WIJ HELPEN U GRAAG.

John Bouwmans

John Bouwmans

Verkoopleider

Pieter Smits

Pieter Smits

Verkoopadviseur

Stefan Roijackers

Stefan Roijackers

Verkoopadviseur

Mark Verbeek

Mark Verbeek

Verkoopadviseur

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de [max] en 2,4 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 56 en 207 g/km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.