VIJF FEITEN OVER DE XM LABEL RED.

LIMITED EDITION.

De limited edition-variant van de BMW XM Label Red – waarvan er slechts 500 wereldwijd worden uitgebracht – maximaliseert de exclusiviteitsfactor met een nog expressievere styling. Torontorood metallic voor de omlijsting van de BMW M nierengrille en inzetstuk voor de achterdiffusor creëren extra designelementen die gecombineerd worden met een carrosserielak in BMW Individual Frozen Carbon Black metallic.

 

KRACHTIGER & EXCLUSIEVER.

De BMW XM Label Red verenigt een M HYBRID-systeem met extra power en op maat gemaakte designaccenten die zijn opvallende prestatiekenmerken op een onmiskenbare manier onder de aandacht brengen. Met een systeemvermogen van 550 kW (748 pk) is de BMW XM Label Red het krachtigste BMW M-model ooit gemaakt. De onderscheidende kenmerken van de prestatiebevorderende XM-variant zijn onder meer een accentband in Toronto Red metallic, hoewel er ook een zwarte accentband kan worden gespecificeerd.

MOTORVERMOGEN.

De V8 Plug-in Hybride motor met een systeemvermogen van maar liefst 550 kW (748 pk) en 1.000 Nm koppel biedt nóg meer rijdynamiek. De High-Performance 4,4-liter V8-motor is dankzij het virtuoze samenspel met de 145 kW (197 pk) sterke elektromotor heel prestatiegericht en produceert een markante M motorsound.

** Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.